Om os

Kvalitetsorienteret og professionel maler virksomhed siden 2011

Malerfirmaet Juul Andersen holder til i Silkeborg, hvorfra vi tilbyder vores services i Østjylland. Vi har mere end 10 års erfaring og garanterer flot og effektivt malerarbejde til billige priser. Vi kan klare ethvert projekt i den højeste kvalitet.

Vi laver alt malerarbejde efter kundens ønsker og stræber efter at give den bedste kundeservice, så vores kunder ønsker at bruge os igen og anbefale os til andre.

Hvis din bolig trænger til en opfriskning, så tøv ikke med at kontakte os allerede idag. Vi er klar til tage en snak om din opgave og give dig et uforpligtende tilbud. Vi ved, at alle opgaver kræver noget forskelligt. Derfor er det også vigtigt, at din opgave løses efter dine ønsker. 

Hvorfor vælge os?

Fokus på kvalitet

Ved at udnytte vores 10+ års erfaring, og ved kun at benytte høj kvalitets materialer, sørger vi for at levere den højeste kvalitet.

Skræddersyet til dit behov

Uanset hvad du skal have malet, står vi klar til at skræddersy et tilbud til dig. Grundet vores mange års erfaring, kan vi klare stort set alt.

Vores maling

Vores maling er har en god dækkeevne og tåler hyppig og grundig rengøring. Den er fri for organiske opløsningsmidler og bindemidler og er derfor skånsom mod miljøet. Alle produkter vi benytter os af har Svanemærket og er godkendt af Astma- og Allergiforbundet.

Vores personale

Siden etablering har vi interesseret os for et godt håndværk, og med vores passionerede tilgang til arbejdet bliver det færdige resultat altid professionelt og skarpt.

Års erfaring

Maling jobs

Vores mission er at levere den bedste malerservice Østjylland i den højeste kvalitet, dog uden at gå på kompromis med prisen.

Vores vision er at være den førende malervirksomhed i Østjylland, hvilket vi vil opnå ved fortsat at fokusere på vores kerneværdier, som er med til at sikre at vi leverer en malerservice af høj kvalitet.

Vores værdier består i altid at tilfredsstille kundens behov og levere en god service. Herudover fokuserer vi altid på, at benytte høj kvalitets materialer og kemikaliefrie produkter.

Lad os få malet!

Eller ring til os på: +45 60 13 29 19